Speciale actie

5 = 6

Voor onze vaste klanten hebben we een speciale kortingsactie. Bij elk 5e zakje, ontvangt u een gratis 6e zakje Care-free D-mannose!

Ons uitgangspunt

We hebben zelf in het verleden veel middelen die op de markt zijn uitgeprobeerd, maar uiteindelijk bleek geen enkel middel zo effectief als de puur natuurlijke, enkelvoudige suiker D-mannose.

We hopen dat we met de verkoop van dit unieke voedingssupplement zoveel mogelijk mensen kunnen helpen. Onze Care-free D-mannose is van de hoogste kwaliteit en geheel op natuurlijke basis. Het verpakken van ons product gebeurt met inachtneming van de uiterste zorgvuldigheid, volgens voedselveiligheidsprocedures die gebaseerd zijn op de principes van HACCP. Hier hechten we veel waarde aan.

Wanneer u vragen heeft, kunt u ons altijd een e-mail sturen die we dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. We vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over ons product en onze service. Daarom streven er ernaar bestellingen zo snel mogelijk te versturen, meestal dezelfde dag nog indien mogelijk. Uit eigen ervaring weten hoe fijn het is om direct met de intensieve kuur te kunnen beginnen. En u hoeft er de deur niet voor uit: u ontvangt uw bestelling gewoon in de brievenbus.