Speciale actie

5 = 6

Voor onze vaste klanten hebben we een speciale kortingsactie. Bij elk 5e zakje, ontvangt u een gratis 6e zakje Care-free D-mannose!

Gebruiksaanwijzing

Neem Care-free D-mannose als intensieve kuur of als onderhoudskuur.

INTENSIEVE KUUR


Dosering bij poeder:

Neem bij acute behoefte direct een volle theelepel van het poeder opgelost in een half (gemiddeld) glas warm water, vruchtensap of thee. Neem na een uur nog een volle theelepel van het product en daarna elke twee drie uur een afgestreken theelepel. Neem op dag 2 en 3 om de drie uur een afgestreken theelepel. Verminder op dag 4 de dosis en neem om de zes uur een theelepel van het product. Ga de daaropvolgende dagen door met n twee theelepels product per dag totdat het zakje met 50 gram Care-free D-mannose op is. 50 gram is genoeg voor ongeveer 30 afgestreken theelepels.

Dosering bij vegetarische capsules:

Neem bij acute behoefte direct vijf capsules in met een beetje water, thee of vruchtensap.Neem na een uur nog vijf capsules en daarna elke drie uur weer vijf capsules. Neem op dag 2 en 3 om de drie vier uur vijf capsules. Verminder op dag 4 de dosis en neem om de zes uur vijf capsules. Ga de daaropvolgende dagen door met 1 2 keer per dag vijf capsules totdat het zakje met 100 capsules op is.

ONDERHOUDSKUUR


Dosering bij poeder:

We adviseren 1 2 theelepels poeder per dag in te nemen met wat vloeistof, bijvoorbeeld s ochtends voor het ontbijt en/of s avonds voor het slapengaan. Afhankelijk van de individuele behoefte kunt u voor en ook direct na seksuele activiteit een theelepel product nemen.

Dosering bij vegetarische capsules:

We adviseren 1 2 keer per dag vijf capsules in te nemen met wat vloeistof, bijvoorbeeld s ochtends voor het ontbijt en/of s avonds voor het slapengaan. Afhankelijk van de individuele behoefte kunt u voor en ook direct na seksuele activiteit vijf capsules nemen.

Kinderen:

Volg de aanwijzingen hierboven op en stem de hoeveelheden product en vloeistof af op het lichaamsgewicht en/of leeftijd van het kind.

Hoe kunt u het product het beste innemen?

Neem het product in met een half gemiddeld glaasje (circa 20 - 30 cc) vloeistof, zoals (warm) water, vruchtensap of thee (geen cranberrysap, koffie of alcohol), dan bereikt u de beste concentratie van D-mannose in de urine. Probeer vlak daarna niet teveel te drinken en te eten, maar wacht even een half uurtje. Als u dit niet doet, verdunt de concentratie van de D-mannose teveel en vermindert de werking. Zorg er wel voor dat u genoeg vloeistof binnen krijgt gedurende de dag, dat is goed voor de blaas.

Gebruik bij zwangerschap, borstvoeding, diabetes en medicijngebruik:

D-mannose is een in de normale voeding voorkomende stof waarvan bij gebruik volgens de aangegeven dosering geen nadelige bijwerkingen te verwachten zijn. Maar in geval van zwangerschap, borstvoeding, diabetes of medicijngebruik raden we u toch aan dit product alleen in overleg met uw (huis)arts te gebruiken. 

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Als u op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, dan heeft u het morgen in huis. Uw bestelling pas door de brievenbus, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven.